onsdag den 28. september 2011

Baby, move your feet!

Sikke dog en dag det har været i dag. Når jeg tænker mig om tror jeg at 'pragtfuld' vil være det perfekte ord at beskrive dagen med. Min dag har nemlig været intet mindre en pragtfuld!
Jeg kunne sove længere end jeg plejer, fordi jeg først skulle møde i skole kl 10.15, også fik jeg fri kl 13.55. Det var lige til at overleve, og især med den fantastiske klasse jeg er så heldig at have. - Derefter hyggede jeg hele eftermiddagen med Emilie som en af mine veninder fra klassen. Hun formår altid til at få mig til at glemme alle mine triste tanker. Hun er en af dem som kan få mig til at grine oprigtigt. Smile oprigtigt. Og jeg kan intet andet end at være oprigtig glad i hendes selvskab. Hun er simpelthen for dejlig, det hersker der ingen tvivl om! - Aftenen har jeg brugt sammen med nogle lækre tøser, til en super fed dansetime! Jeg har gået til  gymnastik siden at jeg var 6 år gammel, og mange af de serier vi lavede indeholdt også meget dans og som årerne gik blev jeg vildere med danseserierne. Derfor har jeg nu valgt at starte til dans med nogle af mine veninder, og det har jeg ikke fortrudt, for det er bare noget af det fedeste! Det er en blanding mellem hip hop, funk og bare alle de forskellige danse stilarter. - Så hvis nogle af jer derude er vilde med at danse, så synes jeg helt klart at i burde overveje at starte til hip hop. Jeg bliver i hvert fald så fuld af energi og det er bare fedt at kunne bruge sin fritid på noget af det man elsker. Jeg glæder mig allerede til næste onsdag, hvor vi igen skal give den gas med en masse fede moves!
Nu vil jeg hoppe ned under min dyne og få en god søvn, så dagen i morgen forhåbentlig kan  indeholde ligeså mange smil og gode grin.
Hugs Matilde K/Pigen på bakken. 

2 kommentarer:

  1. Hej! Sød blog! Håber at du vil blive fast læser af min blog, så vil jeg af din! Knuuuus mig.

    fryns.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Hej! Tusinde tak, det er jeg da glad for at du synes! Jeg er fast læser af din blog om få sekunder! Så håber jeg at du også bliver af min.
    Knus.

    SvarSlet