Jeg har brugt det sidste af eftermiddagen på at bage disse lækre hinbær cupcakes. De er nemme at lave også smager de bare super godt!
Så her får i lige opskriften.
CUPCAKE DEJ: - til ca. 16 stk.
225 g. usaltet smør
225 g. sukker
225 g. hvedemel
2,5 tsk. bagepulver
4 æg
2 tsk. vaniljesukker
Mellem 1 og 2 dl. frosne hindbær.
TOPPING;
350 g. flormelis
225 g. usaltet smør
1 knsp. salt
frosne hindbær eller rød frugtfarve.
- Rør alle ingredienser til cupcake dejen sammen i en stor skål, til at dejen er tæt og glat.
Fordel dejen i cupcake formene og bag dem i ovnen i 20 min ved 175 grader.
Tag kagerne ud af ovnen og lade dem køle af.
- Rør derefter flormelis, smør, salt og hindbær/frugtfarve sammen i en skål til det er godt mikset sammen.
Put toppingen i en plastikpose, klip et lille hul i et af hjørnerne og tryk toppingen ud på hver kage.
Pynt evt. med drys bagefter.
God fornøjelse!
xoxo Matilde K.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar