onsdag den 23. november 2011

Hindbær cupcakes




Jeg har brugt det sidste af eftermiddagen på at bage disse lækre hinbær cupcakes. De er nemme at lave også smager de bare super godt!
Så her får i lige opskriften.

CUPCAKE DEJ: - til ca. 16 stk.

225 g. usaltet smør
225 g. sukker

225 g. hvedemel
2,5 tsk. bagepulver
4 æg
2 tsk. vaniljesukker
Mellem 1 og 2 dl. frosne hindbær.

TOPPING;
350 g. flormelis
225 g. usaltet smør
1 knsp. salt
frosne hindbær eller rød frugtfarve.

- Rør alle ingredienser til cupcake dejen sammen i en stor skål, til at dejen er tæt og glat.
Fordel dejen i cupcake formene og bag dem i ovnen i 20 min ved 175 grader.
Tag kagerne ud af ovnen og lade dem køle af.
- Rør derefter flormelis, smør, salt og hindbær/frugtfarve sammen i en skål til det er godt mikset sammen.
Put toppingen i en plastikpose, klip et lille hul i et af hjørnerne og tryk toppingen ud på hver kage.
Pynt evt. med drys bagefter.
God fornøjelse!
xoxo Matilde K.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar