tirsdag den 13. december 2011

...stress på

Jeg føler at jeg har stress på. Det er ikke en speciel rar følelse. Denne juletid er skøn, men sikke mange planer der er i denne måned. Jeg kan næsten ikke holde styr på det. Også med en masse arbejde oveni alle planerne, så går jeg nu nok snart ned med stress. Dét er i hvert fald ikke en god kombi... Jeg glæder mig bare til at vi har juleferie. Så er det kun alle juleplanerne og arbejdet som presser på. Jeg føler mig stresset over alle mine lektier, afleveringer, arbejde, at jeg mangler at købe en masse julegaver og alle de planer med julefrokoster og julearrangementer. Også er jeg simpelthen så pokkers træt. Ikke bare i dag, men hele tiden! Det er trættende at være træt venner..... Jeg tror at det skyldes det møg vejr og alle mine rodede planer i mit hovede. Men mon ikke at det nok skal gå? Bare klø på Matilde K! (uhh, det rimede!)
I dag var jeg i skole til kl 16. Jeg skulle dog først møde i skole kl 10. Men dagen var alligevel lang! Og ikke nok med en lang skoledag, så skulle jeg direkte på arbejde bagefter. Åhh suk. Men hey, jeg tror snart at jeg er mester i 'julegave-indpakning'! Folk skal jo nærmest ikke have andet end julegaver (sjovt nok.) 
- Jeg har lige spist aftensmad og nu burde jeg egentlig sidde og være i fuld gang med at lave min engelsk aflevering, men at skrive dette indlæg trak meget mere i mig. Hurra for overspringshandlinger...
I morgen bliver det noget af en kort skoledag. Først hed dagen kl 08:30 til 13:55. Men nu der lige pludselig to aflyste blokke. Så nu hedder skoledagen i morgen 10:15 til 11:45. F*** ja, spørg lige om jeg er glad!! 
Skal dog på arbejde kl 14. Men mon ikke at det lige er til at overskue? Det tror jeg vist nok. Også skal jeg til den sidste omgang dans i morgen aftenen, inden at holdet går på juleferie. Og sidst på aftenen kommer min skat og overnatter hos mig. Dagen i morgen ser da ud til at blive helt ok. 
Jeg håber at i alle kære læsere har haft en god dag. 
- M

Og hey, tjek lige håret. Jeg var jo til frisøren i sidste uge. Og dette blev så resultatet.
Jeg skal lige vende mig til farven og at der blev klippet 10 cm af mine lange lokker.
Men alt i alt er jeg tilfreds + mit hår er blevet sundt igen. Dét jo luksus.

2 kommentarer: